најактуелније:

Бесплатно студијско путовањ у Беч у организацији града Јагодине од 4. до 6. марта 2019.године за студенте, пријаву можете преузети са сајта града Јагодине и скенирано послати на studenti.jagodina@gmail.com или донети лично у канцеларију 21 у Скупштини града Јагодина. Почетак пријављивања 21.јануар, а рок за подношење пријаве је 20.фебруар 2019. до 15 часова. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

08.Децембар 2017
Отворена нова сезона клизања у Јагодини

Клизалиште у Јагодини је, на радост многих малишана, званично почело са радом. 

Све генерације су, од најмлађих до оних нешто старијих, са нестрпљењем ишчекивали отварање клизалишта, те и не чуди што је  интересовање за клизање било велико. Само отварање одисало је позитивном атмосфером, те се још једном потврдило да је клизалиште током зиме главна забава за најмлађе у Јагодини.

„Прве три године смо изнајмљивали клизалиште да би смо испитали интересовање грађана. Због великог интересовања, град Јагодина је одлучио да купи клизалиште не само деци, већ и корисницима свих узраста који воле ову врсту зимске забаве. Сваког дана, од 9 до 12 часова, клизање је бесплатно за све ученике средњих и основних школа и њихових професора и наставника, а од 12 сати цена клизања је 100 динара и та цена је иста већ 14 година. У ту цену улази изнајмљивање клизаљки и неограничено време клизања и провода на леду“, рекао је Зоран Глигоријевић, спортски директор „ЈАССА“.

Просветни радници такође су срећни што ће своје ученике моћи да доведу на клизалиште у преподневним часовима – и то бесплатно:

„Јако је лепо што је град омогућио бесплатно клизање за најмлађе у преподневним часовима. Они тако могу са својим бакама, декама и наставницима да долазе овде и да то време максимално искористе на најбољи могући начин“, рекла је Јованка Васиљевић, професор физичког васпитања у ОШ „Рада Миљковић“ у Јагодини. 

И ове, као и сваке године, на отварању је уприличен и музички програм. Ове године је наступила млада певачица, Маја Милошевић, која није крила одушевљење клизалиштем и атмосфером на леду те вечери:

„Ово је заиста феноменално. Ја много волим да се дружим са децом и драго ми је што сам вечерас овде. Лепо је да овде постоји клизалиште и знам да му се најмлађи највише радују“, рекла је Маја Милошевић, која је тим поводом извела сет песама и на тај начин додатно забавила присутне на леду и ван њега.

Клизалиште се од самог почетка рада, пре 14 година, налази на градском тргу. Радиће сваког дана од 9 до 22 часа, такође и у време новогодишњих и божићних празника. Током сезоне биће организован велики број такмичења и забавних активности.


Галерија фотографија

Коментари
0
263

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 - 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже