најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

01.Децембар 2017
У ЈАГОДИНИ ОТВОРЕНА ЈОШ ЈЕДНА НИС ПЕТРОЛ БЕНЗИНСКА СТАНИЦА

 

Нови малопродајни објекат компаније НИС свечано је отворен у Јагодини. Реч је о НИС Петрол бензинској станици ,,Јагодина3' која се налази у улици Кнеза Лазара бб, коју је компанија НИС реконструисала у складу са строгим еколошким и светским техничким стандардима на месту постојеће бензинске станице, у оквиру модернизације своје малопродајне мреже.

Свечаном отварању НИС Петрол малопродајног објекта присуствовали су Павел Кандалинцев, заменик директора Блока Промет за малопродају компаније НИС и заменица градоначелника Јагодине, Снежана Вукашиновиић.

-На овој станици добили смо могућност да понудимо вашим потрошачима брендирана горива врхунског квалитета у Србији. То је џи драјв бензин од 100 октана, као и џи драјв дизел. Са овим горивом можете да добијете додатну снагу и брзину. А од 1.децембра у понуди је и џи драјв дизел са појачаним зимским карактеристикама, који може да се користи до минус 30 степени Целзијусових, што је за Србију сасвим задовољавајуће.Осим горива имамо широк асортиман других производа, као и бројне акције са попустима и поклонима', рекао је Кандалинцев.

На отварању бензинске станице ,,Јагодина 3' присутнима се обратила и Снежана Вукашиновић, заменица градоначелника Јагодине :

-За Јагодину која се из дана у дан све више развија и која је све лепша, ово је још један украс. Осим тога потрошачи, како из Јагодине, тако и бројни туристи, којих преко 400 хиљада годишње посете наш град, гарант су да ће вам се ова инвестиција исплатити', рекла је између осталог Снежана Вукашиновић.

На савремено опремљеној НИС Петрол бензинској станици ,,Јагодина3' потрошачима је 24 сата дневно на располагању широк асортиман горива евро пет квалитета домаће производње, богат избор допунских производа, а део понуде су и висококвалитетни премијум џи драјв нафтни деривати, као и ТНГ унапређеног квалитета из Рафинерије нафте Панчебо. Нови НИС Петрол малопродајни објекат у Јагодини у потпуности је усмерен на задовољење потреба најзахтевнијих потрошача, модерног је дизајна и опремљен у складу са најсавременијим техничким и технолошким стандардима.

 

 

 

Галерија фотографија

Коментари
0
195

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 - 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже