најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

31.Октобар 2017
Студенти отпутовали за Беч

Скупштина града Јагодине већ седму годину заредом успешно реализује одлазак студената у Беч. У понедељак, 30. октобра, на тродневно путовање у Беч, отишло је 550 јагодинских студената који своје академско знање стичу у Јагодини или неком од градова широм Србије, али и студенти из других градова Србије који студирају у Јагодини.

Пре самог поласка, на стајалишту код „Аква парка“, присутнима се обратила заменица градоначелника Јагодине, Снежана Вукашиновић: „Као и претходних година, средства су добијена од донатора. Један једини динар није потрошен из буџета града. Сви који су се пријавили путују. Вечерас путује и велики број студената из других градова који су дошли да студирају у Јагодини. Последице ранијих путовања су биле те да су се неки наши студенти одлучили да своје академско образовање наставе у Бечу. Надам се да ће тако бити и сада и да ће многи од њих то знање применити у Јагодини и побољшати њен развој”, рекла је између осталог Снежана Вукашиновић и свима који путују пожелела срећан пут.

Током тродневне екскурзије, која ће трајати до 2. новембра, студенти ће имати прилику да се упознају са свим знаменитостима и културним институцијама ове европске метрополе попут палате Шенбрун, дворца Белведере и Бечког универзитета. Са њима је кренуло и 50 здравствених радника из Дома здравља и Опште болнице у Јагодини, који ће обићи једну болницу, а на путовању ће бити и неколико привредника.

Ово је седма година како Скупштина града Јагодине шаље студенте на путовање у аустријску престоницу. Захваљујући донаторима који финансирају ово путовање, од почетка реализације пројекта, Беч је имало прилике да посети више од 3700 студената.

Галерија фотографија

Коментари
0
177

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 - 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже