најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

25.Октобар 2017
Одржана 12. седница Скупштине града Јагодине

На седници Скупштине града Јагодине, којој је председавао председник скупштине Драган Марковић Палма усвојен је низ одлука важних за нормално функционисање града. Одборници су усвојили предлоге аката из области буџета, између осталог ребаланс буџета, као и шестомесечни и деветомесечни извештај о извршењу буџета за ову годину. Усвојен је предлог програма мера подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја града за 2017. годину.

Такође су одборници усвојили и неколико предлога аката из области урбанизма, а најважнија је одлука о утврђивању висине доприноса за уређење грађевинског земљишта код изградње објеката од посебног значаја за развој града. Реч је о туристичко пословним и стамбеним објектима екстремно високе спратности, од преко 15 спратова.

Да подсетимо, Драган Марковић Палма је недавно саопштио да ће БК компанија Богољуба Карића у Јагодини направити две зграде са око 25 спратова у близини туристичког комплекса.

Како се наводи у  образложењу скупштинске одлуке, изградњом таквих објеката створиће се могућности за ангажовање извођача радова са територије Јагодине. Ангажовањем великог броја радника доћи ће до додатног запошљавања. Такође ће цена квадрата бити нижа од садашње, а уједно ће ови објекти визуелно улепшати град.

Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма, на крају седнице, захвалио се свим одборницима што су и овога пута били ефикасни у раду и подсетио да одборници и чланови градског већа не примају плате, по чему је Јагодина јединствена. Све странке ЈС, СПС и СНС одлуке доносе једногласно у интересу грађана Јагодине. Тако је било и на овој седници.

Галерија фотографија

Коментари
0
206

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 * 9 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже