најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

09.Октобар 2017
Јагодини пет медаља и пехар за постигнуте резултате у туризму

На недавно завршеном, педесетом по реду, Сајму туризма у Новом Саду, Јагодина је однела пет златних медаља, као и сребрни пехар у конкуренцији градова, за постигнуте резултате у 2017. години.

Јагодина је добила пет златних медаља: за „Музеј воштаних фигура“, „Аква парк“, зоолошки врт „Тигар“ и комплекс „Ђурђево брдо“, као и за квалитет смештаја и услугу. Град је уједно и награђен сребрним пехаром за постигнуте резултате у области туризма у текућој години.

„Велика је част бити на Сајму туризма у Новом Саду и у друштву најбољих туристичких и угоститељских радника, не само из Србије, већ и са целог Балкана. Још већи је понос свих нас Јагодинаца зато што смо добили пехар за достигнућа у области туризма у овој години. Јагодина је, ове године, захваљујући својој богатој туристичкој понуди, имала више од 500 хиљада посетилаца. Визија нашег председника Драгана Марковића Палме се још једном показала исправном. Због квалитетне услуге, посетиоци нам се враћају у више наврата“ –рекао је с поносом, директор „Аква парка“ у Јагодини, Зоран Глигоријевић.

Хотел „Lion“, који се такође налази у Јагодини, добио је златну медаљу за квалитет услуге и смештај који пружа својим корисницима.

Земља партнер овогодишњег Сајма туризма у Новом Саду била је Црна Гора, а учествовале су и Аустрија, Словенија, Румунија, Уједињени Арапски Емирати и бројне друге туристичке дестинације.

Галерија фотографија

Коментари
0
96

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 + 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже