најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

09.Октобар 2017
Јагодини пет медаља и пехар за постигнуте резултате у туризму

На недавно завршеном, педесетом по реду, Сајму туризма у Новом Саду, Јагодина је однела пет златних медаља, као и сребрни пехар у конкуренцији градова, за постигнуте резултате у 2017. години.

Јагодина је добила пет златних медаља: за „Музеј воштаних фигура“, „Аква парк“, зоолошки врт „Тигар“ и комплекс „Ђурђево брдо“, као и за квалитет смештаја и услугу. Град је уједно и награђен сребрним пехаром за постигнуте резултате у области туризма у текућој години.

„Велика је част бити на Сајму туризма у Новом Саду и у друштву најбољих туристичких и угоститељских радника, не само из Србије, већ и са целог Балкана. Још већи је понос свих нас Јагодинаца зато што смо добили пехар за достигнућа у области туризма у овој години. Јагодина је, ове године, захваљујући својој богатој туристичкој понуди, имала више од 500 хиљада посетилаца. Визија нашег председника Драгана Марковића Палме се још једном показала исправном. Због квалитетне услуге, посетиоци нам се враћају у више наврата“ –рекао је с поносом, директор „Аква парка“ у Јагодини, Зоран Глигоријевић.

Хотел „Lion“, који се такође налази у Јагодини, добио је златну медаљу за квалитет услуге и смештај који пружа својим корисницима.

Земља партнер овогодишњег Сајма туризма у Новом Саду била је Црна Гора, а учествовале су и Аустрија, Словенија, Румунија, Уједињени Арапски Емирати и бројне друге туристичке дестинације.

Галерија фотографија

Коментари
0
155

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 0 + 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже