најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

28.Септембар 2017
Отворена реновирана НИС Петрол бензинска станица у Јагодини

У Јагодини је, код Ауто мото савеза, отворена реновирана НИС Петрол бензинска станица. Свечаном отварању су присуствовали представници компаније и јагодинске локалне самоуправе.

Савремена НИС Петрол бензинска станица ,,Јагодина 2“ изграђена је у складу са строгим еколошким прописима и водећим светским техничким стандардима, модерног је дизајна и усмерена је на задовољење потреба најзахтевнијих потрошача. На новој пумпи је доступан широк асортиман свих горива, као и богат избор робе широке потрошње. Бензинска станица располаже модерном опремом и двостраним мултиплекс апаратима.

„Отварили смо први модернизовани малопродајни објекат у Јагодини који је изграђен по најсавременијим стандардима. Наш понос и наша вредност су наши купци и зато је ова бензинска станица усмерена на задовољење потреба наших потрошача који су за нас приоритет. НИС наставља процес модернизације малопродајне мреже у Јагодини, очекује нас још једна реконструисана НИС Петрол бензинска станица,

,,Јагодина 3“, истакао је директор Блока Промет компаније НИС Алексеј Черников.

Заменица градоначелника Јагодине Снежана Вукашиновић је казала да Јагодину, као велики туристички центар, годишње посети око 500000 туриста тако да ће се ова инвестиција свакако исплатити.

„Драго ми је што су прецесом модернизације компаније НИС обухваћена два малопродајна објекта у Јагодини. Тиме смо на добитку сви – и град, и НИС јер су бензинске станице лепе као и место на коме се налазе. Годишње Јагодину посети између 400000 и 500000 туриста уз које су и наши суграђани, тако да сам уверена да ће сваки динар који је уложен у ову реконструкцију бити исплатив. Желим да вам се захвалим што сте улепшали наш град као и на могућности да потрошачи у модерном амбијенту уживају у квалитетним производима и брзој услузи. Користим ову прилику да испред локалне самоуправе упутим захвалност компанији НИС која је обезбедила средства да 500 студената из Јагодине и ове године посети европску престоницу, град Беч“, изјавила је Снежана Вукашиновић.

Поводом отварања НИС Петрол бензинске станице „Јагодина 2“, компанија НИС је припремила посебне погодности за потрошаче приликом куповине моторних горива на новоотвореној НИС Петрол бензинској станици. До 4. октобра, возачи ће имати прилику да G-Drive 100 бензин и G-Drive Diesel деривате премијум квалитета сипају по цени стандардног бензина, односно евро дизела. Такође, приликом куповине најмање 25 литара било које врсте деривата до краја новембра потрошаче очекују пригодни поклони.

Отварање нове НИС Петрол бензинске станице традиционално је обележено донацијом горива установама од јавног значаја у Јагодини, Предшколској установи ,,Пионир“, као и ЈКП ,,Стандард“.

Галерија фотографија

Коментари
0
194

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 * 3 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже