најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

14.Октобар 2017
Пријава за студијско путовање у Беч у организацији града Јагодина

Скупштина града Јагодине позива студенте из Јагодине који студирају у Јагодини или неком другом граду и студенте из других градова који студирају у Јагодини, старости до 25 година,који нису у радном односу и који до сада нису путовали у Беч у организацији града Јагодине, да се јаве ради путовања у Беч које бесплатно за студенте организује град Јагодина од 31.октобра до 2.новембра 2017.године.

Пријаве које се могу преузети са сајта www.jagodina.org.rs и потребну документацију можете послати скенирано на мејл адресу studenti.jagodina@gmail.com или донети лично у канцеларију бр.21 у Скупштини града Јагодине, све информације можете добити на тел: 035/244-763.

Поред пријаве са основним подацима потребно је доставити уверење о студирању, фотокопију индекса, личне карте и прве стране пасоша, као и фотографију.

Рок за пријаву је до 15. октобра 2017.године до 15 часова.

Скупштина града Јагодине

 

PDF документа

Коментари
0
1365

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 - 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже