најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

12.Септембар 2017
Протекле недеље, четири групе матураната средњих школа отпутовале у Паралији

Скупштина града Јагодине и протекле недеље испратила је матуранте у Паралију, на петодневно летовање, које се финансира из градског буџета. Прошле недеље, на летовање су отишле четири групе матураната средњих школа из Јагодине и околине. То су школе: Гимназија „Светозар Марковић“, „Прва техничка школа“ и средња медицинска школа „Милутин Миланковић“. Такође, на летовање су отишли и ученици из Јагодине који су своје средње образовање завршили у пољопривредно-ветеринарској школи у Рековцу.

Стајалиште испред „Аква парка“, одакле ученици иначе и крећу на пут, био је центар доброг расположења. Сви ученици су били насмејани и узбуђени, а позитивних вибрација је било на све стране. А како и да буде другачије када се летује са другарима, поготово ако се узме у обзир да је ово за њих можда последње заједничко летовање. Поред родитеља и пријатеља, ученике, сада већ традиционално испраћа и заменица градоначелника Јагодине, Снежана Вукашиновић.

„Мислим да ће ово лето подсетити ове младе људе да је најбезбрижније доба управо ово, ђачко, доба младости. Ово је прилика да се освежи четворогодишње дружење пред почетак академске године, која је на прагу. Надам се да ће се сви они једног дана сећати овог летовања и дара локалне самоуправе“, рекла је Снежана Вукашиновић и том приликом свима пожелела срећан пут и добар провод у Паралији.

Коментари
0
66

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 8 - 3 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже