најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

05.Септембар 2017
Матуранти средње школе „Никола Тесла“ из Јагодине отишли у Паралију

Локална самоуправа града Јагодине тринаесту годину заредом успешно реализује пројекат бесплатног летовања за све свршене основце и средњошколце. Протекле недеље, на летовање су отпутовали матуранти средње електротехничко-грађевинске школе „Никола Тесла“ из Јагодине.

Узбуђење због заједничког летовања било је на врхунцу те вечери и сви су журно улазили у аутобус који их води у Паралију. Смеха и загрљаја је било на све стране, како са другарима, тако и са родитељима који су их испраћали на пут. Њихова очекивања пред сам полазак била су у складу са расположењем:

Ово је тринаеста група матураната средњих школа која је отпутовала у Паралију на петодневно летовање о трошку Скупштине града Јагодине. Како би све протекло у најбољем реду, на летовање са ученицима, отпутовали су, поред професора, и припадници обезбеђења, здравствене и спасилачке службе.


Коментари
0
104

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 * 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже