најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

24.Август 2017
Одржана десета седница Скупштине града Јагодине

Након утврђивања кворума и усвајања извода из записника са девете седнице, кренуло се са новим дневним редом ии гласањем за предложених 13 тачака.

На данашњој седници Скупштине града Јагодина речено је да је за све органзационе облике у систему локалне самоуправе Јагодине, за 2017. годину утврђено максимално 1.184 извршилаца, а сада је запослено око 20 радника више.

Поред ове одлуке на Скупштине је усвојена Одлука о изради измене Плана детаљне регулације централне зоне у Јагодини у делу блока 13 у зони 1, затим Одлука о допуни Одлуке о улицама, општинским и некатегорисаним путевима, Предлог Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта за град Јагодину за 2017. годину, предлог Одлуке о измени Одлуке о спровођењу јавног конкурса з а избор директора јавних предузећа и образовању комисије за спровођење конкурса.

Треба додати да седница Скупштине града Јагодине, по традицији, кратко траје и да су сви одборници сложни приликом усвајања тачака предложеног дневног реда.

Галерија фотографија

Коментари
0
168

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 5 + 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже