најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

18.Август 2017
Пуштена у рад нова фонтанта у Јагодини

У Јагодини је, у Улици Браће Дирак, код Навиповог моста, отворена нова фонтана, шеста у граду.

Фонтана се налази на раскрсници улица Краља Петра и Ружице Милановић, на улици која води ка јагодинском туристичком комплексу Ђурђево брдо, где се налази Аква парк, Зоолошки врт, Музеј воштаних фигура и Виво шопинг центар.

Радови на фонтани су трајали од 10.јула, а због великих врућина радило се и ноћу, изјавио је директор ЈКП „Стандард“ Драган Лукић. Пре почетка радова на постављању фонтане, која је уједно и кружни ток, извршена је реконструкција дела улице Браће Дирак. Фонтана има 16 млазница, компјутерски је вођена, у кориту су инсталирани рефлектори који мењају боју светлости.

Прва фонтана у Јагодини изграђена је пре 11 година у центру на Скверу омладине, а најатрактивније су на улазу у излетиште ,,Поток”, где се налази вештачки водопад, као и систем фонтана дужине 122 метра.

Галерија фотографија

Коментари
0
154

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 + 3 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже