најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

14.Август 2017
Свршени мали и велики матуранти отпутовали на летовање о трошку локалне самоуправе

Летовање за свршене ученике основних и средњих школа из Јагодине, које се реализује у организацији и о трошку локалне самоуправе, тече по плану. Матуранти са осмехом одлазе, са истим се враћају, а протекле седмице на одмор у Паралију отишли су матуранти економско-трговинске школе „Славка Ђурђевић“ из Јагодине и три групе основних школа: „17. октобар“ из Јагодине, „Бранко Радичевић“ из Бунара и „Вук Караџић“ из Глоговца.

Стајалиште  испред „Аква парка“ вибрирало је од позитивног расположења, како ученика, тако и њихових наставника, који су били срећни што ће њихови ђаци бити заједно на летовању. Сада већ традиционално, на летовање их, поред родитеља, испраћа Снежана Вукашиновић, заменица градоначелника Јагодине:

„Ово је вероватно последња прилика да се ђаци друже у истом сазиву, јер их од јесени очекују нове школске активности. Искрено се надам да ће доживљаји са овог летовања да их увере да су стихови прослављеног Бранка Радичевића „Од колевке па до гроба, најлепше је ђачко доба“ истинити“ изјавила је Снежана Вукашиновић и свим ђацима пожелела срећан пут и леп провод.

Свршени матуранти, али и њихови професори и наставници, јако цене овај гест локалне самоуправе и сматрају да је ово јединствена прилика да  је ово можда последња прилика да сви буду заједно на окупу, пре него што свако оде на своју страну.

Подсећања ради, на летовање могу да иду сви свршени ђаци основних школа из Јагодине и околних села, али и јагодински матуранти, који су своје средње образовање завршили у Јагодини или у неком од других градова у Србији. Летовање у Паралији траје пет дана, док ће основци у Буљарицама уживати седам дана. Са ученицима, поред наставника и професора, крећу и припадници обезбеђења, здравствене и спасилачке службе.

Галерија фотографија

Коментари
0
111

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 0 * 3 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже