најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

10.Август 2017
Нова атракција у Аква парку, екстремни тобоган дужине 100 метара

Аква парк у Јагодини се налази у најлепшем делу града, у оквиру спортско туристичког комплекса ,,Поток–Ђурђево брдо“. Ових дана је постао богатији за нови екстремни тобоган, а ако се томе дода и све оно што први аква парк у Србији нуди, онда је разумљиво што из године у годину расте број посетилаца. Према бројним показатељима ова 2017. година ће бити једна од рекордних по броју посетилаца.

„У току је 11. сезона рада ,,Аква парка“ и према пролазним резултатима можемо са задовољством да кажемо да ће ово бити једна од рекордних година по посећености. Свакако да за тако нешто постоји више разлога. Један од њих је ово лепо време које нам иде на руку током целе сезоне, други је квалитет наших услуга који стално подижемо захваљујући искуству из претходних година и трећи разлог је изузетно повољна цена улазница. Наш циљ је да имамо један од најлепших аква паркова у овом делу Европе, а уједно и најјефтинији“, рекао је Зоран Глигоријевић, директор јагодинског ,,Аква парка“.

И као што напоменусмо на почетку, прошлог четвртка пуштен је у пробни рад још један, нови екстремни, изузетно атрактиван тобоган.

„Наша жеља је, наравно у договору са локалном самоуправом да сваке године оплеменимо наше садржаје, како по питању лежаљки, сунцобрана и ресторанских простора, тако и по питању екстремних тобогана, за све оне посетиоце који воле такву врсту забаве. Сада у понуди имамо један од најлепших и највећих тобогана на Балкану. Овај тобоган полази са висине од 15 метара, дугачак је преко 100 метара и има левак пречника од 14 метара. Низ њега је предвиђено спуштање са гумом. То је прави мамац за љубитеље овакве врсте забаве и као што можемо да видимо већ привлачи огромно интересовање посетилаца“, рекао је Глигоријевић.

Овај нови екстремни тобоган је показатељ да свакога лета јагодински ,,Аква парк“ нуди посетиоцима нешто ново.

„Ми све што радимо, радимо у договору са локалном самоуправом и правимо планове за сваку наредну годину. Ово нам је било у плану за ову годину и тај задатак смо успешно реализовали. Трудимо се такође, да сваког дана организујемо и неку забаву, како преко дана, тако и у вечерњим сатима, јер то радимо не само због становника Јагодине и оних посетилаца који дођу на један дан, већ и због оних гостију који дођу на продужени викенд, па и на летовање у трајању од десетак дана, како из наше земље, тако и из иностранства. Трудимо се да свим посетиоцима пружимо леп провод, максималну услугу и забаву, како би из Јагодине отишли с најлепшим утисцима“, рекао је Глигоријевић.

И да подсетимо јагодински ,,Аква парк“ се простире на око три хектара, има седам базена, од којих је један олимпијских димензија, два дечија базена, систем тобогана чија дужина сада са новим екстремним тобоганом износи осамсто метара.

Након спуштања првих посетилаца низ нови екстремни тобоган могли смо чути само следеће: феноменално, фантастично, моћно и брзо, адреналински шок и тако даље. Све наведено потврђује да јагодинска локална самоуправа из сезоне у сезону обогаћује туристичку понуду и туристичке садржаје, што из године у годину резултира све већим бројем посетилаца који долазе у поморавску престоницу, од оних који долазе по први пут, до оних који долазе поново, јер су се лепо провели и одлично забавили. Није случајно ни мало што Јагодина носи епитет ,,град отвореног срца“, с обзиром на гостопримство и садржаје које пружа свима онима који дођу, зато и јесте незаобилазна туристичка дестинација на туристичкој мапи Србије.

Галерија фотографија

Коментари
0
214

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 * 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже