најактуелније:

Бесплатно студијско путовањ у Беч у организацији града Јагодине од 4. до 6. марта 2019.године за студенте, пријаву можете преузети са сајта града Јагодине и скенирано послати на studenti.jagodina@gmail.com или донети лично у канцеларију 21 у Скупштини града Јагодина. Почетак пријављивања 21.јануар, а рок за подношење пријаве је 20.фебруар 2019. до 15 часова. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

24.Јул 2017
Наступ легендарне естрадне уметнице Данке Стојиљковић у оквиру манифестације „Јагодинско културно лето“

На летњој сцени излетишта „Поток“ у оквиру традиционалне манифестације „Јагодинско културно лето“ протекле недеље наступила је легендарна естрадна уметница Данка Стојиљковић. Вишечасовно весеље уз игру и песму кулминирало је великом народном игранком уз оркестар Милана Милосављевића Бамбина, који  је атмосферу довео до усијања. 

Уз игру и песму те вечери, нико од присутних није остао равнодушан. Певале су како старе народне, тако и новокомповане песме, које су у духу нашег стваралаштва. Део програма, Данка је посветила и недавно преминулој легенди народне музике Предрагу Цунету Гојковићу, у чију част је извела песму „Љубав ми срце мори“, која је обележила Цунетову каријеру, што је изазвало опште одушевљење присутних. Наша позната певачица није крила одушевљење амбијентом излетишта, али и дочеком који је уприличен.

„Када је у питању „Јагодинско културно лето“, нисам први пут овде. Ово је прелеп простор за одржавање културних догађаја у граду. Захваљујем се „Културном центру“ на организацији и Скупштини града која све ово подржава. Овде сам стекла и пријатеље. Наравно, ово је идеална прилика за наш народ који живи јако лоше, који нису отишли на летовање, да уз добру песму и квалитетан програм, буду уз нас“, рекла је Данка те вечери. 

Нашу познату естрадну уметницу те вечери је пратио оркестар Милана Милосављевића Бамбина, који је додатно допринео већ узаврелој атмосфери. 

„Пуно ми је срце што овде у „Потоку“ све врви од народа. Све општине у Србији би требало да се угледају на Јагодину и да на овај начин анимирају публику“ рекао је Милосављевић за наш лист.

Публика је била видно расположена, после уживања у игри и песми, могли су се чути само позитивни коментари. Многи су похвалили организацију, извођаче, али и јединствени амбијент у коме су извођачи наступили. „Јагодинско културно лето“ је манифестација коју традиционално организује „Културни центар“ града Јагодине, под покровитељством Скупштине града. Улаз је, као и до сада, бесплатан.


Галерија фотографија

Коментари
0
136

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 8 - 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже