најактуелније:

Бесплатно студијско путовањ у Беч у организацији града Јагодине од 4. до 6. марта 2019.године за студенте, пријаву можете преузети са сајта града Јагодине и скенирано послати на studenti.jagodina@gmail.com или донети лично у канцеларију 21 у Скупштини града Јагодина. Почетак пријављивања 21.јануар, а рок за подношење пријаве је 20.фебруар 2019. до 15 часова. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

18.Јул 2017
Још једна група основаца и средњошколaца отишла на летовање у Буљарице и Паралију

Скупштина града Јагодина и протекле недеље испратила је трећу групу ђака основних и средњих школа на летовање у Буљарице, односно Паралију. У суботу, 15. јула, отишли су ученици четвртог разреда основних школа „Милан Мијалковић“ и „Рада Миљковић“, док су у дан касније путем Паралије кренули матуранти гимназије „Светозар Марковић“ из Јагодине. Ово је трећа група ученика која је отишла на летовање које финансира локална самоуправа:

„Нешто више од 150 основаца кренуло је у Буљарице. Свршеним осмацима и средњошколцима то није прво искуство, тако да су ови малишани најузбуђенији што иду на летовање, по први пут без родитеља. Верујем да су они сада најсрећнији због поласка. Подсетила бих све родитеље да је овера код нотара, поред целокупног летовања, такође бесплатна, али и да малишани имају ланч пакет у поласку, али и у повратку. Што се матураната тиче, пошто су сви уписали факултете, ово им је вероватно последња прилика да у истом сазиву буду заједно. Надамо се да ће у наредним годинама радо евоцирати успомене са летовања на које сада иду“ рекла је Снежана Вукашиновић, заменица градоначелника Јагодине и том приликом свима пожелела срећан пут.

Са ученицима су, као и претходних година, кренули и лекари, али и припадници обезбеђења. Већ ове недеље на летовање ће отићи и ученици основних школа „17. октобар“ из Јагодине, „Радислав Никчевић“ из Мајура и „Јоца Милосављевић“ из Багрдана. Они ће у Буљарице кренути 22. јула, док ће дан раније у Паралију кренути матуранти средње економско-трговниске школе „Славка Ђурђевић“ из Јагодине. Подсетимо да летовање финансира локална самоуправа града Јагодине, по тринаесту годину заредом, и на њега право имају сви основци и средњошколци који су своје образовање завршили у Јагодини, али и ученици из Јагодине који су школу завршили и у неким другим градовима.

Галерија фотографија

Коментари
0
179

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 * 10 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже