најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

17.Јул 2017
Музичко вече одушевило публику

Велика летња манифестација „Јагодинско културно лето“ наставља са својим уобичајеним активностима. Протекле недеље, 16. јула, у излетишту „Поток“, пред бројном публиком, наступила је певачица Гордана Лазаревић.

 

„То што град Јагодина даје својим грађанима и свим селима која припадају Јагодини, у овој сиромашној земљи себичних људи нема нигде. Ово је предиван гест локалне самоуправе захваљујући ком грађани могу да проведу неке лепе тренутке и да уживају. Ово је јако лепо и много сам срећна што још увек постоје овакви људи који мисле на своју земљу и на своје суграђане и који се труде да им буде лепше и да им олакшају живот“, рекла је видно задовољна Гордана Лазаревић.

 

Извођењем својих хитова, али и песама својих колега, Лазаревићева је одушевила бројну публику која је те вечери била у „Потоку“. Певачицу је током наступа пратио оркестар Славише Савића Шодера, а вече пуно забаве, традиционално је завршено великом народном игранком у којој су учествовали сви присутни грађани, како из Јагодине, тако из других места.

 

Манифестација „Јагодинско културно лето“ одржава се сваког викенда и улаз за сва дешавања бесплатан је за све посетиоце. Покровитељ је Скупштина града Јагодине, а организатор је Културни центар „Светозар Марковић“.

 

Галерија фотографија

Коментари
0
228

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 * 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже