најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

12.Јул 2017
У Скупштини града обележена слава града Петровдан

Свечаности сећења славског колача у Скупштини Јагодине, која обележава Петровдан као славу града присуствовале су личности духовног и световног живота Јагодине и Поморавског округа, представници Шумадијске епархије, одборници, полиција, личности из привредног и културног живота града.

Све присутне је поздравио градоначелник Јагодине Ратко Стевановић, напомињући да је и у наредном периоду циљ локалне самоуправе настављање досадашњих активности на повећању стандарда грађана.

„Борба за социјалну правду, помоћ породицама са више деце и социјално угроженим особама је наш приоритет као и свих ових година. Такође ми се боримо да овде доведемо што више страних инвеститора. Данас у Јагодини ради седам фабрика, а са још шест страних инвеститора имамо предуговоре и очекујемо да ускоро почне изградња нових фабрика и проширења капацитета постојећих. Све то ће повећати талас запошљавања што уједно значи и бољи живот наших грађана. Највећи удео у томе да се Јагодинци запошљавају и отварају све ове већ поменуте фабрике, свакако има наш председник Скупштине Драган Марковић Палма, који на један специфичан начин остварује сарадњу са новим инвеститорима. Ми очекујемо да у наредном периоду и држава узме учешће у организованој помоћи домаћој српској привреди, јер само кроз њено побољшавање ми можемо да очекујемо бољи развој Србије“, рекао је градоначелник Јагодине.

„Задовољство и част је бити колачар“, рекао је Петар Петровић заменик председника Скупштине града Јагодине, који је потом колач предао Зорану Васићу истакнутом привреднику.

Галерија фотографија

Коментари
0
169

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 + 5 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже