најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

10.Јул 2017
Велика народна игранка и концерт Новице Неговановића

Моравцем увек почиње велика народна игранка у излетишту ,,Поток“, јер је Јагодина град који не заборавља своју исрторију, традицију и културу. Једини град у Србији који има овакве манифестације бесплатне за посетиоце током целе сезоне.

Протекле недеље није било слободног места на летњој сцени излетишта ,,Поток“, а гледаоци су уживали у песми доајена наше народне музике Новице Неговановића.

„Нека ово буде и мој апел свим осталим градовима, да и они крену са оваквим манифестацијама, да се подсетимо неких времена која су била слична овоме што се догађа у Јагодини. Игранке су биле по свим домовима културе у моје време, а и раније. Људи су играли, дружили се и било је то заиста лепо“, рекао је Неговановић.

Велика традиционална народна игранка је у потпуности оправдала очекивања, бројни посетиоци су развили велико коло уз музику сјајног оркестра ,,Милош Павловић – Кика и шкорпиони“. И ово догађање, које је у прошлу недељу привукло велики број посетилаца било је бесплатно, организатор је био Културни центар ,,Светозар Марковић', а покровитељ Скупштина града Јагодине.

Галерија фотографија

Коментари
0
152

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 * 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже