најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

08.Јул 2017
Oдржан јубиларни 20. Међународни кик бокс меч поводом сеоске крсне славе Светог Јована у Кончареву

На стадиону у Кончареву крај Јагодине, одржан је јубиларни 20. Међународни кик бокс меч поводом сеоске крсне славе Светог Јована, а овога пута кик боксерима Палминих тигрова супротставили су се репрезентативци Аустрије. Око 20000 људи присуствовало је овом догађају, а у забавном делу прогама наступио је Здравко Чолић.

Меч су својим доласком увеличали председник Србије Александар Вучић са ћерком Милицом, први потпредседник Владе и шеф српске дипломатије, Ивица Дачић са сином Луком, министри Александар Антић и Бранко Ружић, председник Светске кик бокс федерације и Кик бокс савеза Србије Борислав Пелевић, отац Новака Ђоковића Срђан Ђоковић, амбассадор Русије, Александар Чепурин, амбасадор Палестине Мухамед Набхан, председник Покрета снага Србије Богољуб Карић.

„Желим да се захвалим публици. Њих око 20000 је дошло да види овај спектакл. Желим да се захвалим председнику Србије Александру Вучићу који је посебно увеличао ову манифестацију и дошао поред бројних обавеза као и Ивици Дачићу, осталим министима, оцу Новака Ђоковића Срђану и осталим гостима. Такође и Здравку Чолићу, човеку који је легенда и који је дошао да испоштује без пара и пева мојим гостима. Ово је највећи број гостију када неко слави славу. Да дође 20000 људи на славу. Сви борци су били добри. Аустријанци су били веома квалитетни, али Палмини тигрови се не зову тигрови зато што симболично желимо да имамо тај назив. Тигрови мора да буду и у рингу и ми се залажемо да цела Србија улаже у спорт јер су спортисти наши најбољи амбасадори”, истакао је Марковић

Меч је завршен победом Палминих тигрова са 4:2. Победе за домаћу екипу остварили су Александар Коновалов, Немања Пантелић, Александар Ђорђевић и Предраг Мијајловић, а за Аустријанце, Акјар Сади Кан И Резаи Зекриа.

Галерија фотографија

Коментари
0
153

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 * 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже