најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

28.Јун 2017
Аква парк током викенда посетило је преко 6 хиљада купача

Изузетно високе температуре, готово тропске, обележиле су претходну седмицу у Поморављу и Јагодини, а жива у термометру је прелазила и 37. подеок. Велика врућина од које се готово и асфалт топио, била је идеална за освежење и расхлађивање, а најбоље место за то је, као и ранијих година у летњим месецима први Аква парк у Србији и један од најатрактивнијих у овом делу Европе. Томе треба додати и да је Јагодина у последњих десет година незаобилазна туристичка дестинација на мапи Србије, која из године у годину обогаћује дијапазон својих туристичких садржаја који су привлачни за све узрасте и све генерације. Поред тога град на Белици је познат и као град отвореног срца који све своје госте радо прима и труди се да им боравак у њему остане у дугом и лепом сећању.

Тако је и од почетка овогодишње сезоне на јагодинском Аква парку, изузетна хигијена и услуга, бројни забавни садржаји, амбијент какав се само пожелети може, цене улазница које годинама нису промењене, привлаче бројне посетиоце како из Јагодине и Поморавља, тако и из свих других крајева Србије, јер је добар провод у ,,јагодинском воденом свету“ више него загарантован.

Према речима Зорана Глигоријевића, директора ,,Аква парка“ у Јагодини прошлог викенда је ову водену атракцију посетило више од шест хиљада купача.

„Трудимо се да посетиоцима пружимо целодневну забаву, јер многи од њих долазе на продужени викенд, а неки и на летовање по десет и више дана. Велику пажњу посвећујемо безбедности посетилаца, као и хигијени која је на веома високом нивоу, зато свакодневно дежурају медицинске екипе, а ангажовано је и двадесет спасилаца“, рекао је Глигоријевић.

Радно време Аква парка је од 10 до 18 сати за купаче, а у касним поподневним сатима термини су резервисани за пливачке клубове и школе пливања.

Цена улазница се није мењала последњих неколико година и за одрасле износи 500 динара, а за децу до 12 година 300 динара. Цена месечне карте за одрасле износи 2 хиљаде динара, а за децу 1000 динара.

„Ми се трудимо да имамо један од најлепших аква паркова у Европи, а уједно и најјефтинији. Зато цене улазница нисмо повећавали“, нагласио је Глигоријевић.

Подсетимо да јагодински Аква парк има седам базена, од којих је један олимпијски, тобогане у дужини од око 700 метара, шест ресторанских пунктова и преко 1200 лежаљки и сунцобрана.

А да у јагодинском Аква парку стално раде на повећању атрактивности и услуга сведочи и податак да су у току радови за постављање још једног тобогана. Наиме, ради се о екстремном тобогану чија ће висина бити 15 метара, а дужина око 200 метара. Тобоган се прави у Турској, а према очекивањима посетиоци ће моћи да га испробају крајем јула.

Коментари
0
145

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 * 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже