најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

20.Јун 2017
Завршена традиционална манифестација „Сусрети села“

На последњој овогодишњој приредби манифестаије „Сусрети села“, снаге су одмерили домаће Културно уметничко друштво ,,Младост” и Културно уметничко друштво ,,Бранко Ћопић” из Мајура.

На почетку сваке приредбе представници екипа се обраћају присутнима, тако је било и овог пута.

„Добро вече домаћине, добро вече посетиоци. Хвала вам на гостопримству и добродошлици и да наставимо ову лепу сарадњу, што кажу да се састајемо за дуго и за много”, рекао је Златко Николић, члан Културно уметничког друштва ,,Бранко Ћопић” из Мајура.

У име домаћина се обратио Велимир Антић, из Културно уметничког друштва ,,Младост” Буковче.

„Мени је припала част да вам се обратим у име домаћина. Поздрављам све у сали, поздрављам наш цењени жири и наше драге госте из Мајура. Такође, користим ову прилику да нашим гостима из Мајура у знак сарадње и пријатељства уручим пригодан поклон“, рекао је Антић.

Традиционална манифестација ,,Сусртети села“ на подручју града Јагодине и ове године је у потпуности оправдала очекивања. Подсетимо да се она спроводи сваке године по утврђеним и усвојеним правилима, а са циљем очувања богате културне и фолклорне баштине нашег народа.

Генерални покровитељ ове манифестације је Скупштина града Јагодине, а организатор Културни центар ,,Светозар Марковић'.

Коментари
0
131

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 5 - 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже