најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

20.Јун 2017
На Летњој сцени излетишта „Поток“ у Јагодини концерт Друштва за културу „Каблови“ за памћење

Богат и разноврстан програм очекује се током летње сезоне у оквиру традиционалне манифестације ,,Јагодинско културно лето“. Минулог викенда на летњој сцени атрактивног излетишта ,,Поток' одржан је концерт Друштва за културу ,,Каблови“. Било је ту сјајних кореографија у извођењу првог и другог ансамбла овог друштва.

„Друштво за културу ,,Каблови“ је ове године већ одржало један концерт у прелепом амбијенту излетишта ,,Поток“. Ово је за нас велики подстрек да покажемо људима шта и како радимо, као и сазнање да народ прати културна дешавања у Јагодини, прати нашу традицију и чува је од заборава. Веома сам задовољан што су у последњих петнаестак година покренуте овакве манифестације на нивоу града и сигуран сам да смо по томе јединствени у Србији, а и шире. Народ има где да изађе, публика има шта да види и наравно важно је истаћи да су сви садржаји у оквиру ,,Јагодинског културног лета“ бесплатни. Као што сви можемо да видимо програми су квалитетни и разноврсни, а конкретно за нас, мислим на Друштво за културу ,,Каблови“ важно је што има доста наступа културно-уметничких друштава са стране, тако да радо успостављамо контакте и размењујемо богата искуства“, рекао је Оливер Јовановски, председник Друштва за културу ,,Каблови“.

И протекле суботе у излетишту ,,Поток“ публика је уживала у одличном концерту, тако да ни прохладно време није утицало на ужитак оних који су дошли да уживају у нашем богатом фолклору, уз напомену да сви истичу значај одржавања оваквих манифестација и континуитет њиховог трајања, јер негују нашу традицију и чувају наше обичаје.

Сва културна дешавања на летњој сцени излетишта ,,Поток“ су бесплатна за посетиоце, генерални покровитељ је Скупштина града Јагодине, а организатор Културни центар ,,Светозар Марковић“.

Коментари
0
195

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 * 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже