најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

12.Јун 2017
Почела 13. сезона „Јагодинског културног лета“ у Потоку

Тринаеста сезона манифестације ,,Јагодинско културно лето' на летњој сцени излетишта ,,Поток' почела је прошле суботе у сјајном амбијенту, уз концерт великана наше естраде Радише Урошевића, који је такође био пун позитивних утисака.

„Мени је било посебно задовољство и част што сам био у прилици да поздравим овако велики број људи, који нису само из Јагодине, већ и из других градова Србије, такође било је и наших људи који живе и раде у Аустрији и Канади који су овде дошли на одмор и чули за одржавање ове изузетне манифестације. Њихови утисци су изузетно позитивни, што сам сазнао из разговора са њима, пошто су изразили жељу да се фотографишемо. Морам да кажем да је ово једина локална самоуправа која води бригу о очувању наше традиције, а такође и о људима, јер им омогућава овакве квалитетне садржаје потпуно бесплатно, тако да људи имају суботом где да изађу и разоноде се уз добру песму, па чак и коло заиграју и оду кући задовољни. Наравно, такве вечери им остају у дугом и лепом сећању“, закључио је Урошевић.

Оркестар Микице Лазаревића је пратио Радишу Урошевића, а сам Лазаревић је поручио да би било добро да има више оваквих манифестација у Србији, као и да други градови треба да се угледају на Јагодину.

„Ово је диван амбијент у коме се људи окупљају и уживају у изузетним садржајима, а чињеница да су сва догађања на летњој сцени бесплатна довољно говори сама за себе.Не знам који ми је ово пут да сам у Јагодини, али сваки пут је одлично, тако да ћу се увек радо одазвати позиву и опет доћи у Јагодину“, рекао је Лазаревић. Такође, већ по традицији бројни посетиоци су заиграли и коло у прелепом амбијенту излетишта „Поток“, а систем фонтана и једини вештачки водопад на Балкану учинили су да свима ово лепо вече остане у лепом и незаборавном сећању.

Галерија фотографија

Коментари
0
277

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 * 8 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже