најактуелније:

Бесплатно студијско путовањ у Беч у организацији града Јагодине од 4. до 6. марта 2019.године за студенте, пријаву можете преузети са сајта града Јагодине и скенирано послати на studenti.jagodina@gmail.com или донети лично у канцеларију 21 у Скупштини града Јагодина. Почетак пријављивања 21.јануар, а рок за подношење пријаве је 20.фебруар 2019. до 15 часова. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

12.Јун 2017
Отворена 11. сезона „Аква парка“ у Јагодини, бесплатан улаз као поклон града

У Аква парку у Јагодини почела је сезона купања, а улаз за све посетиоце био је бесплатан у суботу и недељу. Током викенда јагодински Аква парк посетило је више од 5.000 купача из свих делова Србије који су уживали у овој јединственој воденој атракцији. Аква парк се добро припремио за прве купаче.

„Извршили смо ремонт свих постројења, замењене су дотрајале плочице, набавили смо нове лежаљке и сунцобране, тако да смо спремно дочекали прве купаче. Бесплатан улаз за викенд је поклон наше локалне самоуправе не само грађанима Јагодине већ и целе Србије“, рекао је директор Аква парка Зоран Глигоријевић.

На отварању су посетиоци имали прилике да виде плесну групу Хип хоп кидс из Јагодине која је недавно у телевизијској емисији ,,Ја имам таленат” освојила одлично друго место.

Аква парк, који је отворен 2007. године, простире се на око пет хектара. Има седам базена, међу којима један олимпијски, тобогане у дужини од око 700 метара, шест ресторантских пунктова, 1.200 лежаљки и сунцобрана.

Преко дана у Аква парку се организују разне анимације за децу, а у вечерњим сатима забавно музички програм.

„Трудимо се да посетиоцима пружимо целодневну забаву јер многи од њих долазе на продужени викенд, као и на летовање од десет до 15 дана“, рекао је Глигоријевић.

Сваког дана дежурају медицинске екипе, а ангажовано је и 20 спасилаца.

„Најважнија нам је безбедност посетилаца, као и хигијена која је на високом нивоу“, казао је Глигоријевић.

Аква парк је отворен од 10 до 18 сати за купаче, а у касним поподневним сатима термини су резервисани за пливачке клубове и школе пливања. Цена улазнице се није мењала последњих неколико година и за одрасле износи 500 динара, а за децу до 12 година 300 динара. Цена месечне карте за одрасле износи 2.000 динара, а за децу 1.000 динара.

„Ми се трудимо да имамо један од најлепших аква паркова у Европи а уједно и најјефтинијих. Зато цене улазница нисмо повећавали“, истакао је Глигоријевић.

На паркинг простору, који је бесплатан, има око хиљаду места. У близини Аква парка налази се Зоо врт, Музеј воштаних фигура, Стадион ФК Јагодина, Виво шопинг центар, као и излетиште Поток са вештачким водопадом и фонтанама.

Галерија фотографија

Коментари
0
202

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 0 * 9 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже