најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

09.Јун 2017
Почетак 13. сезоне Летње сцене у Јагодини

„Јагодинско културно лето“ је традиционална манифестација, која се одржава на Летњој сцени излетишта Поток, изузетно популарног и привлачног за посетиоце. Ову летњу манифестацију у суботу 10. јуна, отвара познати естрадни уметник Радиша Урошевић.

„Овогодишњу сезону „Јагодинског културног лета“, отварамо 10.јуна са почетком у 20 сати, концертом господина Радише Урошевића уз пратњу оркестра Микице Лазаревића. Као и претходних година сва дешавања на Летњој сцени су потпуно бесплатна, под покровитељством Скупштине града Јагодина. И ове године нас очекује богат програм, од дечијих представа, преко представа за одрасле, концерата народне музике, класичне музике и народних тадиционалних игранки. Цео програм употпуњује туристичку и културну понуду града и то све бесплатно“, изјавио је директор Културног центра „Светозар Марковић“.

Коментари
0
276

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 * 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже