најактуелније:

У четвртак 24. августа 2017. године, од 8 до 17 часова, у Скупштини града Јагодине биће одржан пријем грађана, на коме ће са грађанима разговарати председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма са својим сарадницима. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

09.Јун 2017
Почетак 13. сезоне Летње сцене у Јагодини

„Јагодинско културно лето“ је традиционална манифестација, која се одржава на Летњој сцени излетишта Поток, изузетно популарног и привлачног за посетиоце. Ову летњу манифестацију у суботу 10. јуна, отвара познати естрадни уметник Радиша Урошевић.

„Овогодишњу сезону „Јагодинског културног лета“, отварамо 10.јуна са почетком у 20 сати, концертом господина Радише Урошевића уз пратњу оркестра Микице Лазаревића. Као и претходних година сва дешавања на Летњој сцени су потпуно бесплатна, под покровитељством Скупштине града Јагодина. И ове године нас очекује богат програм, од дечијих представа, преко представа за одрасле, концерата народне музике, класичне музике и народних тадиционалних игранки. Цео програм употпуњује туристичку и културну понуду града и то све бесплатно“, изјавио је директор Културног центра „Светозар Марковић“.

Коментари
0
202

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 5 - 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже