најактуелније:

Бесплатно студијско путовањ у Беч у организацији града Јагодине од 4. до 6. марта 2019.године за студенте, пријаву можете преузети са сајта града Јагодине и скенирано послати на studenti.jagodina@gmail.com или донети лично у канцеларију 21 у Скупштини града Јагодина. Почетак пријављивања 21.јануар, а рок за подношење пријаве је 20.фебруар 2019. до 15 часова. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

09.Јун 2017
Почетак 13. сезоне Летње сцене у Јагодини

„Јагодинско културно лето“ је традиционална манифестација, која се одржава на Летњој сцени излетишта Поток, изузетно популарног и привлачног за посетиоце. Ову летњу манифестацију у суботу 10. јуна, отвара познати естрадни уметник Радиша Урошевић.

„Овогодишњу сезону „Јагодинског културног лета“, отварамо 10.јуна са почетком у 20 сати, концертом господина Радише Урошевића уз пратњу оркестра Микице Лазаревића. Као и претходних година сва дешавања на Летњој сцени су потпуно бесплатна, под покровитељством Скупштине града Јагодина. И ове године нас очекује богат програм, од дечијих представа, преко представа за одрасле, концерата народне музике, класичне музике и народних тадиционалних игранки. Цео програм употпуњује туристичку и културну понуду града и то све бесплатно“, изјавио је директор Културног центра „Светозар Марковић“.

Коментари
0
278

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 5 + 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже