најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

05.Јун 2017
У суботу 10. јуна отварање нове сезоне „Аква парка“ у Јагодини, бесплатан улаз за све посетиоце

Отварање нове сезоне првог ,,Аква парка' у Србији и најатрактивнијег у овом делу Европе заказано је за суботу, 10.јун. А да је Јагодина велики туристички центар и град отвореног срца, сведочи и податак да ће улаз за све посетиоце 10. и 11. jун бити бесплатан.

Јагодински ,,Аква парк“ се простире на пет хектара, има седам базена од којих је један олимпијски, систем тобогана дужине седамсто метара, 1200 лежаљки и сунцобрана, терене за мале спортове и шест ресторана. Ту је и бесплатан паркинг за хиљаду возила, а све посетиоце свакодневно очекују пријатна изненађења и лепе награде. Током дана и вечери, на овом изузетном комплексу одвијаће се и богат културно – забавни програм.

Цене улазница су најјефтиније и непромењене, за одрасле 500 динара, за децу до 12 година 300 динара. Полудневни боравак за одрасле износи 300 динара, а за децу 100 динара. Цена улазница за организоване групе по особи износи 400 динара за одрасле, а за децу до 12 година 200 динара. Посебна погодност за становнике Јагодине и околних места је куповина месечне карте, која за одрасле износи 2000 динара, а за децу 1000 динара.

Радно време ,,Аква парка' у Јагодини је сваког дана од 10 до18 часова.

Добродошли у јагодински водени свет, јединствен у овом делу Европе!

Коментари
0
374

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 - 5 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже