најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

05.Јун 2017
У суботу 10. јуна отварање нове сезоне „Аква парка“ у Јагодини, бесплатан улаз за све посетиоце

Отварање нове сезоне првог ,,Аква парка' у Србији и најатрактивнијег у овом делу Европе заказано је за суботу, 10.јун. А да је Јагодина велики туристички центар и град отвореног срца, сведочи и податак да ће улаз за све посетиоце 10. и 11. jун бити бесплатан.

Јагодински ,,Аква парк“ се простире на пет хектара, има седам базена од којих је један олимпијски, систем тобогана дужине седамсто метара, 1200 лежаљки и сунцобрана, терене за мале спортове и шест ресторана. Ту је и бесплатан паркинг за хиљаду возила, а све посетиоце свакодневно очекују пријатна изненађења и лепе награде. Током дана и вечери, на овом изузетном комплексу одвијаће се и богат културно – забавни програм.

Цене улазница су најјефтиније и непромењене, за одрасле 500 динара, за децу до 12 година 300 динара. Полудневни боравак за одрасле износи 300 динара, а за децу 100 динара. Цена улазница за организоване групе по особи износи 400 динара за одрасле, а за децу до 12 година 200 динара. Посебна погодност за становнике Јагодине и околних места је куповина месечне карте, која за одрасле износи 2000 динара, а за децу 1000 динара.

Радно време ,,Аква парка' у Јагодини је сваког дана од 10 до18 часова.

Добродошли у јагодински водени свет, јединствен у овом делу Европе!

Коментари
0
419

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 5 + 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже