најактуелније:

Бесплатно студијско путовањ у Беч у организацији града Јагодине од 4. до 6. марта 2019.године за студенте, пријаву можете преузети са сајта града Јагодине и скенирано послати на studenti.jagodina@gmail.com или донети лично у канцеларију 21 у Скупштини града Јагодина. Почетак пријављивања 21.јануар, а рок за подношење пријаве је 20.фебруар 2019. до 15 часова. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

31.Мај 2017
Пољопривредници из Јагодине обишли пластенике у околини Паралије

Четвртог дана посете привредно политичке делегације из Јагодине, пољопривредници из Поморавља су обишли пољопривредно добро Василиса Катидиса, односно његове пластенике који су по највишим светским и европским стандардима и који се простиру на 12 хектара.

Према речима Катидиса бављење повртарством захтева свакодневно ангажовање, предан и напоран рад, али је то по његовим речима једини рецепт за успех. На свом имању овај изузетно успешни пољопривредни произвођач гаји парадајз, краставац, паприку, зелену салату, и при томе истиче да и у Грчкој, односно у области Пиерија клима зна да покаже и друго лице, па је тако у последњих пар година било јака зима са изузетно ниским температурама. Што се тиче пласмана на тржиште Катидис каже да је квалитет производа главни предуслов за добру продају и пристојну цену.

Јагодински пољопривредници су истакли да је посета пластеницима у близини Паралије једно изуизетно и корисно искуство.

Галерија фотографија

Коментари
0
140

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 0 * 5 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже