најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

24.Мај 2017
Одржана осма седница Скупштине града Јагодине

На седници Скупштине града Јагодине, којом је председавао председник Драган Марковић Палма, најпре је усвојен извод из записника са претходног, односно седмог заседања.

Као прва тачка дневног реда усвојен је предлог одлуке о Завршном рачуну буџета града за 2016.годину, затим Елаборат о оправданости отуђења грађевинског земљишта без накнаде непосредном погодбом у Индустријској зони у Јагодини инвеститору ,,Аунде СРБ“ д.о.о. Кочино село, као и предлози аката из области урбанизма, о изради плана детаљне регулације зона, затим одлука о поступку и начину решавања захтева грађана за накнаду штете, превозу болесних лица ван територије града, измена Пословника о раду Скупштине града Јагодине.

Једногласно је изгласан предлог одлуке о измени решења о именовању Комисије за социјална питања као седма тачка, а потом и решење о разрешењу и именовању члана Школског одбора Економске школе ,,Славка Ђурђевић“ у Јагодини.

На осмој седници Скупштине града Јагодине као девета тачка дневног реда, усвојен је предлог акционог плана за решавање питања избеглих, интерно расељених лица и повратника, по основу Споразума о реадмисији за период од 2017 – 2020.године, као и предлог решења о давању сагласности на одлуку Управног одбора Јагодинског спортског савеза о допуни рада спортских организација за ову годину и решење о давању сагласности на одлуку Надзорног одбора Јавног предузећа ,,Стандард“ из Јагодине, као последња 11.тачка.

Све тачке које су биле на дневном реду осме седнице Скупштине града Јагодине, усвојене су, по традицији, једногласно.Након завршетка седнице одборници странака које партиципирају у Скупштини града Јагодине дали су свој коментар о довођењу страних инвеститора и путовању привредно политичке делегације у Грчку.

Галерија фотографија

Коментари
0
107

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 5 + 5 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже