најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

23.Мај 2017
Поводом одласка политичко привредне делегације у Паралију одржана конференција за новинаре

Делегација од 400 чланова боравиће у организацији Скупштини града Јагодине, а о трошку донатора у Паралији у периоду од 25. до 30.маја. На почетку конференције, председник Скупштине града Јагодине, Драган Марковић говорио је о циљевима путовања ове делегације.

„Основни циљ овог путовања, као и свих претходних јесте јачање економске сарадње, повећање производње, као и стицање ових искустава и знања. Захваљујући донаторима ниједан динар за ово путовање није отишао из буџета града Јагодине. У делегацији су пчелари, који ће обићи највећег пчелара у области Паралије, а у Солуну ће обићи највећи маркет опреме за пчеларство. Пољопривредници, власници пластеника ће обићи највећег произвођача воћа и поврћа под пластеницима у том делу Грчке. Затим власници самосталних трговинских радњи, који ће обићи једну великопродају. Такође у делегацији су и васпитачи из вртића који ће обићи вртиће у околини Паралије и први пут су са нама и ватрогасци. У делегацији су и одборници Скупштине града Јагодине, привредници, као и студенти Факулета педагошких наука из Јагодине. Политичка делегација имаће неколико састанака са грчким функционерима у Солуну.“, рекао је Марковић.

На данашњој конференцији за новинаре говорили су и представници власника самосталних трговинских радњи, пчелара, пољопривредника, привредника и студената, који путују у Грчку, који су се овом приликом захвалили Скупштини града Јагодине, што им је омогућила ово путовање.

Галерија фотографија

Коментари
0
129

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 + 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже