најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

22.Мај 2017
Још једна сезона традиционалне манифестације „Сусрети села“ приводи се крају

Традиционална манифестација народног стваралаштва, фолклора и културне баштине имала је три приредбе. У домовима културе у Ракитову, Рибару и Доњем Рачнику мештани су уживали у сјајном програму културно-уметничких друштава. Првог дана, у петак, у Ракитову су се састали КУД „Народни вез” и „Ивор Ловци”. Учесници су од најмлађих до најстаријих.

„Наш КУД има дугу традицију. Ја учествујем већ 60 година на разним приредбама. Сваком селу значе оваква дешавања и много се младих укључује у наш рад. Срећан сам кад видим доста деце која долазе на пробе КУД-а. Од срца хвала Скупштини града што се труди да се традиција не заборави“ изјавио је најстарији члан КУД-а „Извор Ловци”, Милан Јовановић.

Претходна субота била је резервисана за приредбу „Сусрети села” у Рибару где су се надметали домаћи КУД „Љубиша Урошевић” и „Моравац” из Дубоке, а дан касније у Доњем Рачнику састали су се домаћи „Ђердан” и „Ђердан” Трнава. Овогодишња сезона „Сусрета села” завршава се наредног викенда када ће такође бити одржане три приредбе.

Коментари
0
89

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 + 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже