најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

22.Мај 2017
Одржана завршна приредба јагодинских предшколаца

Завршна приредба предшколаца јагодинских градских и сеоских вртића, која ове године носи назив „У вртићу сваког дана, сва су деца разиграна“, одржава се већ 20 година за редом у хали спортова ЈАССА и изазива велику пажњу. Ове године учествовало је 12 предшколских група и једна јаслина која је измамила најјаче аплаузе публике.

„Овом приредбом желимо да покажемо, да наша деца расту уз музику, као и уз активности које одговарају деци, које подстичу њихов развој и напредовање, уз љубав и све оно што ми заполени настојимо да им пружимо ради њиховог што безбрижнијег детињства.“, изјавила је Весна Остојић.

Васпитачи предшколских група, потрудили су се да кроз различите музичке теме и кореографије дочарају сву лепоту одрастања у вртићу.

Галерија фотографија

Коментари
0
160

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 - 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже