најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

19.Мај 2017
Одржан традиоционални матурантски плес

На матурантском плесу на тргу у Јагодини, данас је плесало око 500 матураната јагодинских основних и средњих школа, који су након наступа заиграли и српско коло. Осим у Јагодини, тачно у подне, плесало се у још двадесетак градова широм Србије, као и у многим градовима европских држава.

Испред града Јагодине, матуранте је поздравила заменица градоначелника Снежана Вукашиновић.

„Желим вам да успешно завршите завршни испит и матурски испит и да упишете жељене школе и факултете, а осталима желим да се што пре запосле у фабрикама које раде у граду и које ће бити отворене у наредном периоду. После завршетка школовања, очеујемо вас да се вратити у Јагодину и да помогнете њеном даљем развоју.“, рекла је Снежана Вукашиновић.

Генерални покровитељ матурантског плеса били су град Јагодина и ЈАССА.

Галерија фотографија

Коментари
0
138

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 * 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже