најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

09.Мај 2017
Амбасадор Палестине у Србији Мухамед Набхан, са делегацијом Привредне коморе града Јерохина у посети Јагодини

Председник Скупштине града Јагодине, Драган Марковић Палма и амбасадор Палестине у Србији Мухамед Набхан, по трећи пут су се састали, како би разговарали о успостављању економске и привредне сарадње две земље, а посебно Јагодине и палестинског града Јерихона.

„Слободну могу да кажем да је амбасадор Палестине у Београду, његова екселенција Мухамед Набхан велики пријатељ држави Србији и исто тако је један од највећих лобиста Србије када је у питању сарадња афричко-арапских држава. Он је такође показао да се залаже за децентрализацију, јер је покренуо низ састанака српских и палестинских привредника ван Београда, у унутрашњости Србије. Веома је важно да Србија пласира своје производе у ове земље и да се економска сарадња повећа. Такође, било би нам драго уколико би у Палестини било заинтересованих инвеститора, који би инвестирали у нашу земљу. Србија има најбоље услове за инвеститоре на Балкану. Ми у Јагодини имамо сваки трећи дан састанке са заинтересованим инвеститорима из целог света. До сада је град Јагодина потписао 12 уговора са страним инвеститорима, а до краја године очекујемо још најмање 4 до 5 нових инвеститора", рекао је Марковић.

Секретар Привредне коморе града Јерохина, Наџеди Фијури је изразио задовољство што се састао са руководством Јагодине и водећим привредницима града и искористио је прилику да упути позив за посету Палестини, где би се привредници Палестине упознали са свим могућностима успостављања економске и привредне сарадње две земље.

У делегацији Јагодине били су и власници фабрика „Феман“ и „Ралеx“, као и директор продаје фабрике „Тестерал“, а у палестинској делегацији су били представници Привредне коморе града Јерихона.

Галерија фотографија

Видео галерија

Коментари
0
92

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 0 * 3 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже