најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

05.Април 2017
Први Јагодински маратон

По први пут 9. априла одржаће се међународни маратон у Јагодини, поводом овог спортског догађаја пре десетак дана одржан је заједнички тренинг на коме се окупио велики број  тркача које је предводио истакнути спортиста из Јагодине и промотер ове спорстке манифестације Младен Минић.

По речима идејног творца и председника Организационог одбора Јагодинског маратона, проф. др Дејан Дашић, ова манифестација је већ испунила један од својих циљева.

„Свакога дана видимо како све већи број људи трчи у Јагодини, дакле, у том сегменту смо сигурно успели. Друго, да на одређени начин брендирамо и помогнемо у позиционирању града као туристичке дестинације број један у централној Србији. Има индиција да смо и ту успешни и да смо испунили циљ. Многобројни тркачи су наговестили свој долазак са породицама, које ће их бодрити током трке, а након тога заједно обићи многобројне аткракције града, Музеј воштаних фигура, Аква парк, Зоолошки врт и др. Међутим, још је битније и теже да се обезбеди континуитет оваквих такмичења. Ово је комплексан и захтеван догађај и у том смислу биће ангажован велики број редара и волонтера, и потребно је поступати по њиховим упутствима, како би све протекло у најбољем реду“, рекао је др Дашић.

До сада се пријавило више од 300 такмичара из свих република бивше Југославије.

Покровитељ ове спортске манифестације је Скупштина града Јагодине.

Галерија фотографија

Коментари
0
292

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 0 + 8 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже