најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

04.Април 2017
Одржана седма седница Скупштине града на којој су одборници све тачке, важне за функционисање града, усвојили једногласно

На почетку седнице је председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма честитао грађанима избор Александра Вучића за новог председника Србије.

На седници је усвојен низ тачака битних за нормално функционисање града. Између осталог, донета је одлука о отуђењу непокретности без накнаде непосредном погодбом инвеститору ,,Аунде“. Тиме се италијанском инвеститору даје на коришћење око два хектара земљишта у Индустријској зони где ,,Аунде“ гради још једну фабрику и где ће бити запослен већи број радника.

Осим довођења нових инвеститора и отварања нових радних места, Скупштина града наставља са својом социјалном политиком и помоћи, пре свега, деци. И ове године, по 13. пут, град ће организовати бесплатно летовање за јагодинске основце и средњошколце. Основци путују у Црну Гору, а средњошколци у Грчку.

Градоначелник Јагодине Ратко Стевановић је рекао да је једна од најважнијих активности јагодинске локалне самоуправе, предвођене Драганом Марковићем Палмом, борба против беле куге.

Такође, на овој седници одборници су усвојили предлог решења о разрешењу директора Јавног предузећа ,,Уређење и јавно осветљење“ у Јагодини Миодрага Јевремовића јер одлази у пензију. За новог вршиоца дужности директора овог предузећа именован је дипломирани грађевински инжењер Боба Томић.

Галерија фотографија

Коментари
0
211

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 0 - 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже