најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

17.Март 2017
На првом уличном маратону у Јагодини очекује се око пет хиљада учесника

За први улични маратон у централној Србији, који ће се у Јагодини одржати 9.априла, до сада је пријављено више од 50 такмичара, а организатори очекују око 5.000 учесника. Председник Организационог одбора Дејан Дашић истиче да је пријављивање у току, а наредне недеље очекује се да оно буде још масовније. 

„На првом уличном маратону у Јагодини очекује се око 1.500 директних такмичара за награде и бодове, а са руководством око 2.000 људи. Обзиром да уз маратон и полумаратон имамо у програму и трку задовољства и дечје трке, очекује се око 5.000 учесника“ каже Дашић и додаје да међу пријављенима до сада има такмичара из свих република бивше СФРЈ и најаве такмичара из Кеније и Русије, што овом маратону који је трећи у Србији, а први у централној Србији, даје међународни карактер.

Према речима директора ЈАССА, Зорана Глигоријевића, Јагодина је град спорта, а ова манифестација ће употпунити и улепшати слику о самом граду и спортским дешавањима. У реализацију ове спортске  манифестација, чији је покровитељ Скупштина града Јагодина, укључена су сва Јавна предузећа, спортска друштва, полиција, Дом здравља, Општа болница, Факултет педагошких наука, основне и средње школе и медији.


Галерија фотографија

Коментари
0
178

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 1 + 5 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже