најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

02.Март 2017
12. марта Александар Коновалов брани титулу професионалног првака света у кик боксу

Репрезентативац Србије у кик боксу, члан КБК „Палмини тигрови“ из Јагодине Александар Коновалов, у недељу 12. марта, у Хали спротова ЈАССА у Јагодини, браниће титулу професионалног првака света  у дисциплини лоу-кик у категорији до 64,5 килограма, а рукавице ће овом приликом укрстити са изазивачем из Италије, Луком Мамелијем.

У својој досадашњој каријери Александар Коновалов је имао више од 140 аматерских и професионалних борби и вишеструки је освајач европских и светских одличја.

Меч у Хали спортова ЈАССА у Јагодини почиње у 17:00 часова.

 

Коментари
0
372

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 - 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже