најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

01.Март 2017
Подршка радницима Фабрике каблова у Јагодини

Група радника Фабрике каблова у Јагодини, који су из фабрике отишли уз социјални програм, окупили су се испред зграде Скупштине града, захтевајући исплату три плате, повезивање радног стажа и остатак дуга за путне трошкове и јубиларне награде. Њима се обратио председник Скупштине општине Јагодина Драган Марковић Палма, рекавши да су они фабрику наустили уз потис.

"Свако од вас ко је узео отпремнину је потписао да се дуг према вама исплати до 30.јуна. Хоћу максимално да вам помогнем, уз вас сам увек ту, али ви сте то потписали, а нешто што сте потписали, ја не могу да поништим", рекао је Марковић који је овом приликом саветовао окупљенима да формирају петочлану делегацију, којој ће он да договори састанак са министром за рад, запошљавање борачка и социјална питања Александром Вулином. "Овде смо да видимо како да решимо проблем, ја сам у функцији грађана и зато сам овде. Верујте никада нећемо бити на страни било кога осим на страни радника али ваши захтеви морају бити и формално правно у реду", рекао је Марковић.

Радници фабрике најавили су ново окупљање за следећу среду. 


Галерија фотографија

Коментари
0
190

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 - 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже