најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

23.Фебруар 2017
Туристичка организација града Јагодине на 39. Сајму туризма у Београду

Премијер Србије Александар Вучић отворио је 39. Међународни сајам туризма у Београду на коме ће се од 23.  до 26. фебруара представити 1.100 излагача из 56 земаља, међу којима су и Кина, Русија и Индија.

На овогодишњем сајму, чији је слоган „Уживајте на време“, представљају се најзначајнији туристички савези и организације, туристичке агенције и центри, хотели, планине, језера, бање, градови и регије, као и међународни тур оператори.

Имајући у виду широку лепезу туристичких садржаја које има да понуди туристима из земље и иностранства,  један од излагача на сајму традиционално је и Туристичка организације града Јагодине. 

Јагодину из године у годину посећује све већи број туриста, који у поморавску престоницу долазе не само на викенд, већ и на вишедневни одмор, па је зато Јагодина и стекла епитет „Српско море“.

Земља партнер ове највеће туристичке манифестације у земљи и региону југоисточне Европе је Црна Гора.

 

 

 

 

Галерија фотографија

Коментари
0
141

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 4 * 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже