најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

23.Фебруар 2017
Новчане награде за близу 200 јагодинских основаца, средњошколаца и студената на такмичењу у клизању

Тродневно такмичење у клизању по посебном програму за град Јагодину које Скупштина града организује сваке године на крају сезоне клизања, традиционално је окупило велики број основаца, средњошколаца и студената, као и бројну публику која је бодрила клизаче. 

Овом приликом  око 200 ђака из јагодинских основних сеоских и градских школа, средњих школа и студената који су се такмичили појединачно или у екипној конкуренцији, добило је новчане награде у распону од 4.000 динара,  колико је износила награда за прво место у појединачној конкуренцији и по члану екипе у штафетно-екипној конкуренцији, па до 1 000 динара колико је износила награда за такмичаре који су се пласирали од шестог па до нижег места на табели.

У екипном такмичењу у категорији основних школа најбољи резултат остварили су ђаци основне школе „Милан Мијалковић“, друго пласирана је екипа школае „17.октобар“, док су ђаци из школе  „Бошко Ђуричић“ заузели треће место. Четврто место припало је основцима школе „Јоца Милосављевић“  у Багрдану,  пето школи „Љубиша Урошевић“ у Рибару, шеста је „Рада Миљковић“, седмо место освојила је школа „Горан Остојић“, осмо школа „Вук Караџић“ у Глоговцу, док је девето место припало школи „Радислав Никчевић“ у Мајуру.

Од средњошколаца најбоље време остварили су ђаци гимназије „Светозар Марковић“, други су били ученици економске школе „Славка Ђурђевић“, треће место припало је електро-грађевинској школи „Никола Тесла“, четврто медицинској школи „Милутин Миланковић“, док су ђаци  Прве техничке школе заузели  пето место.

 У конкуренцији факултета најбољи су били студенти Факултета педагошких наука у Јагодини.

 

 

 

Галерија фотографија

Видео галерија

Коментари
0
140

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 2 * 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже