најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

07.Фебруар 2017
9.априла први градски маратон у Јагодини

На предлог спортиста који учествују на градским маратонским тркама у нашој земљи и иностранству, јагодинска локална самоуправа и ЈАССА прихватили су иницијативу да се први градски маратон у Јагодини, на коме се очекује учешће око 500 сениора из више европских земаља као и око 1 500 становника Јагодине свих узраста, одржи 9. априла. 

Ради квалитетније организације овог веома одговорног посла формиран је Организациони одбор кога чине све релевантне институције, почев од Скупштине града, Јагодинског спортског савеза, јавних предузећа, Дома здравља, Опште болнице, Полицијске управе, свих школских установа и медија.

Према речима председника Организационог одбора др Дејана Дашића, сви заинтересовани за први улични маратон у централној Србији ближе информације могу да пронађу на сајту www.jagodinskimaraton.rs. Према Дашићевим речима јавља се интересовање и за групно учешће на маратону попут Специјалне полицијске бригаде из Београда, Руског дома и других организација.

Осим маратона на 42.195 метара и полумаратона на 21.100 метара, овај изузетан спортски догађај обухватиће и трку задовољства на 5.000 метара, као и надметање основаца и средњошколаца.


Видео галерија

Коментари
0
829

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 5 * 0 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже