најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

11.Јануар 2017
Бесплатне годишње карте за вишеструке даваоце крви

Скупштина града Јагодина обезбедила је бесплатне годишње карте за вишеструке даваоце крви, за мушкарце који су више од 50 пута и за жене које су преко 20 и више пута дале ову драгоцену течност.

Према речима секретара Црвеног крста у Јагодини, Татјане Ристић, око 230 добровољних давалаца крви на овај начин користи бесплатан превоз у локалном саобраћају, а бесплатан превоз имају и корисници народне кухиње, што је такође од великог значаја, јер су то махом стара и болесна лица.

Град Јагодина је иначе од Црвеног крста Србије добио признање као најхуманији град.


Коментари
0
91

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 8 - 3 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже