најактуелније:

Скупштина града Јагодине обавештава грађане Србије да ће у уторак, 22. августа од 10h до 18h моћи бесплатно да уживају у свим туристичким садржајима, купају се у Аква парку, обиђу Музеј воштаних фигура, Зооврт „Тигар“, једини вештачки водопад на Балкану и систем фонтана дужине 122 метра. Добродошли! | У четвртак 24. августа 2017. године, од 8 до 17 часова, у Скупштини града Јагодине биће одржан пријем грађана, на коме ће са грађанима разговарати председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма са својим сарадницима. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

11.Јануар 2017
Бесплатне годишње карте за вишеструке даваоце крви

Скупштина града Јагодина обезбедила је бесплатне годишње карте за вишеструке даваоце крви, за мушкарце који су више од 50 пута и за жене које су преко 20 и више пута дале ову драгоцену течност.

Према речима секретара Црвеног крста у Јагодини, Татјане Ристић, око 230 добровољних давалаца крви на овај начин користи бесплатан превоз у локалном саобраћају, а бесплатан превоз имају и корисници народне кухиње, што је такође од великог значаја, јер су то махом стара и болесна лица.

Град Јагодина је иначе од Црвеног крста Србије добио признање као најхуманији град.


Коментари
0
44

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 8 - 3 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже