најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

27.Јануар 2017
Јавно комунално предузеће Стандард из Јагодине добило специјално мултифункционално возило цистерне за одржавање канализационе мреже

Реч је o донацији Немачке развојне банке чија је вредност  180.000 евра.  Захваљујући овом специјалном возилу ЈКП „Стандард“  убудуће ће брже и квалитетније пружати услуге грађанима.Уговор о донацији новог возила цистерне потписали су представници ЈКП ,,Стандард“, Немачке развојне банке и предузећа ,,Ватроспрем“ које је опремило ово возило.

Ова донација део је аранжмана који град има са Немачком развојном банком, а обухвата замену старих азбестних цеви новим цевима на водоводној мрежи, као и реконструкцију изворишта ,,Рибаре“ одакле се Јагодина снабдева водом за пиће.

Примопредаји цистерне присуствовали су градоначелник Јагодине Ратко Стевановић, директор ЈКП ,,Стандард“ Драган Лукић и извршни директор предузећа ,,Ватроспрем“ Душан Ракић.

Немачка развојна банка реализује пројекат водоснабдевања у шест општина у Србији у вредности од 28 милиона евра. Један од градова је и Јагодина где инвестиција износи 4,5 милиона евра.

 

Галерија фотографија

Коментари
0
172

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 10 - 5 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже