најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

20.Јануар 2017
Србија има добру будућност,поручио председник Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма са инаугурације Доналда Трампа

Председник Скупштине града Јагодина  Драган Марковић Палма, присуствовао је као једини српски политичар,  инаугурацији председника САД, Доналда Трампа. Он је овом приликом рекао да је изузетно почаствован што је имао прилику да присуствује таквом догађају.

"Посебно сам почаствован што сам присуствовао инаугурацији председника највеће силе на свету САД, Доналда Трампа. Драго ми је што сам из његовог говора могао закључити да ће бити мање ратова,  а више економске сарадње у свету" рекао је Марковић и додао да је за време боравка у Америци разговарао са великим бројем званичника.

 

"Имао сам састанак са конгресменом из Алабаме, Робертом Адерхолтом, који се бави балканским питањем, иначе чланом Републиканске партије. Срео сам се и са председником привредне коморе Вашингтона, Винсентом Оринџом, градоначелницом Вашингтона , госпођом Мјуриел Боузер, бившим замеником ЦИА за Балкан Стивом Мејером. Све у свему, закључак је да Србија има добру будућност", рекао је Марковић.


Коментари
0
102

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 6 + 2 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже