најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

18.Јануар 2017
Председника Скупштине града Јагодина Драгана Марковића Палму у Вашингтону примио председник Привредене коморе Вашингтона Винсент Оринџ и амбасадор Србије у САД Ђерђ Матковић

"Састанак са председником Привредне коморе Вашингтона ми је један од најдражих састанака и ту се видело да САД није тако далеко како се чини. Договорили смо да амерички привредници дођу у Србију и то очекујем овог лета, као и да Привредној комори у Вашингтону пошаљемо који су то производи из Србије који би могли да нађу своје место у САД " рекао је Драган Марковић Палма.

"Кроз разговоре са важним људима у Вашингтону види се да Србија није оно што је некада била. Србија је држава која у овом тренутку чува мир на Балкану и то Американци препознају. Србија је доказала каква је држава када је у питању азилантска криза и ваљда је то неко бележио и то ће бити важно када се буде одлучивало о чланству наше земље у ЕУ, а САД ће за тако нешто такође морати дати сагласност и сигуран сам да хоће " рекао је Марковић.

"Америку препознајемо као једну од држава где можемо проширити економску сарадњу. Наш приоритет је да доведемо што више инветитора у Србију, баш као што то ви радите у Јагодини. Политички односи између Србије и САД се развијају у добром правцу и овде на Србију гледају као на земљу која је стуб стабилности на Балкану " , рекао је амбасадор Србије у САД, Ђерђ Матковић у разговору са председником Скупштине града Јагодина,  Драганом Марковићем Палмом, који ће у петак, 20. јануара, присуствовати инаугурацији новоизабраног америчког председника Доналда Трампа.


Галерија фотографија

Видео галерија

Коментари
0
93

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 8 - 7 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже