најактуелније:

Скупштина града Јагодине обавештава грађане Србије да ће у уторак, 22. августа од 10h до 18h моћи бесплатно да уживају у свим туристичким садржајима, купају се у Аква парку, обиђу Музеј воштаних фигура, Зооврт „Тигар“, једини вештачки водопад на Балкану и систем фонтана дужине 122 метра. Добродошли! | У четвртак 24. августа 2017. године, од 8 до 17 часова, у Скупштини града Јагодине биће одржан пријем грађана, на коме ће са грађанима разговарати председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма са својим сарадницима. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

06.Јануар 2017
Председник Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма на инаугурацији код председника САД Доналда Трампа

На традиционалном паљењу бадњака испред новосаграђене цркве Светог Јована Крститеља у родном Кончареву, председник Скупштине града Јагодина, Драган Марковић Палма најавио је свој одлазак на инаугурацију председника САД, Доналда Трампа.

„ Размишљао сам да ли вама да саопштим једну вест, али пошто је Кончарево најпознатије село на свету, то ћу и учинити. Ви знате да сам ја 7. јула, на традиционалном кик бокс мечу у Кончареву подржао Доналда Трампа, тада кандидата за председника САД, а данас председника САД. Пре 15 дана позвали су ме неки људи из САД и рекли су ми : „Пошаљите нам све оно што сте говорили о Трампу за време америчке председничке кампање и што сте говорили после избора. Ја сам послао све оно што су медији објављивали. Пре 6 дана, као једини политичар из Србије, добио сам позив да идем на инаугурацију Доналда Трампа, новог председника САД у Вашингтон", рекао је Марковић обраћајући се мештанима Кончарева, приликом традиционалног паљења бадњака, испред новоизграђене цркве Светог Јована, чији је ктитор Драган Марковић са породицом.

„ То је једна радосна вест. Ви добро знате и сви Јагодинци добро знају и цела Србија то зна, колико сам ја инвеститора довео у Јагодину и не само у Јагодину. Свако моје путовање имало је резултат. Одлазак у САД није мала ствар. То није био мој сан, нисам о томе сањао, а нисам ни могао када су главни људи у САД били они који су стисли дугме да се бомбардује Југославија, Хилари Кинтон и њен муж. Али, сигуран сам да више никада САД неће тражити нешто од Србије и да спроводе неправду над Србијом, као што су то радили ранији председници САД" поручио је Марковић.

„ 20. јануара, када је моја крсна слава, послаћу вам поруку из САД, а славу ћу померити за два три дана. Бог ће да опрости, а тог дана ће моја деца пресећи колач, а ја ћу да се вратим у Србију и донесем радосне вести" , изјавио је Драган Марковић Палма.

 

 

 

Галерија фотографија

Видео галерија

Коментари
0
176

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 - 5 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже