најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

20.Децембар 2016
Једногласно усвојен буџет града Јагодине за 2017. годину

Одборници Скупштине града Јагодина једногласно су данас, на петој седници Скупштине града, усвојили буџет за предстојећу 2017. годину у износу од 2.718.647.603 динара, као и предлоге решења о давању сагласности на измене финансијског плана Јавних предузећа, установа и организација за 2016. годину, међу којима ЈП „Зоолошки врт“, дечје установе „Пионир“, Културног центра „Светозар Марковић“, Истроријског архива „Средње Поморавље“, Туристичке организације града, Завичајног музеја и Народне библиотеке „Радислав Никчевић“.

Једногласно је дата сагласност и на предлоге аката из области рада предшколских установа и области урбанизма, као и на предлог одлука о максималном броју запослених на неодређено време у систему локалне самоуправе, о одређивању матичних подручја и локалним комуналним таксама.

На петој седници Скупштине града одборници су дали сагласност и на одлуку о престанку важења фондова чији је оснивач град Јагодина, на предлог одлуке о отуђењу непокретности без накнаде непосредном нагодбом са Елаборатом о оправданости инвеститору „Hydro web“ D.O.O. , као и на предлог решења о давању сагласности на Статут Народне библиотеке.

Галерија фотографија

Коментари
0
428

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 * 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже