најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

29.Мај 2011
На традиционалном пријему грађана градоначелнику Марковићу за помоћ се обратило 1600 људи

Градоначелник Јагодине Драган Марковић Палма и у месецу мају организовао је традиционални пријем за грађанство.

Од укупно 1600 грађана Јагодине, а и других градова и општина који су дошли по помоћ и савет код градоначелника Марковића најбројније су биле самохране мајке, али и самохрани очеви. Већ традиционална брига за породице са троје и више деце настављена је и на пријему грађана.

За помоћ се градоначелнику Марковићу обратио и велики број старих и болесних људи. На мајски пријем за помоћ и савет дошли су и грађани из других градова и општина.

И на овом пријему преовладавали су проблеми социјално-економске природе:

-Већина грађана који су данас дошли су стари и болесни људи, њима је неопходна новчана помоћ за лекове и медицинске интервенције, затим самохрани родитељи, али доста људи долази јер су у веома лошој финансијској ситуацији, изгубили су посао, и новац им је неопходан за издржавање породице и школовање деце. Градоначелник Марковић је са својим сарадницима и овога пута помогао грађанима који су се обратили за помоћ, изјавила је директорка Центра за социјални рад, Бисерка Јаковљевић.

И са мајског пријема стари и болесни одвожени су кућама службеним аутомобилима Скупштине града. Наредни пријем грађана заказан је за последњи петак наредног месеца.

Коментари
0
76

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 8 - 6 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже