најактуелније:

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

29.Мај 2011
Нова мера борбе против беле куге, 1200 евра за све породице које добију принову од 1.јуна до 31. децембра следеће године

Град Јагодина наставља са конретним мерама у борби против беле куге. Породице које добију принову од 1. јуна до 31. децембра следеће године добиће из градског буџета 1.200 евра уместо досадашњих 200 евра, саопштио је градоначелник Јагодине Драган Марковић Палма на завршној годишњој приредби јагодинских вртића.

-Сви будући прваци са територије града Јагодине добиће по 8000 динара из буџета Скупштине града, истакао је у препуној хали ЈАССА поздрављајући присутне и све малишане градоначелник Јагодине Драган Марковић Палма.

Честитајући будућим првацима полазак у школу, градоначелник Марковић је рекао да ће као и преходних пет година, ђаци прваци из градског буџета добити по 8.000 динара. Као нову меру борбе против беле куге најавио је да ће буџетом за 2012 годину бити предвиђено да све породице које добију бебу од 1. јуна до 31. децембра 2012. године уместо 200 евра добију 1200 евра. Такође је подсетио да град Јагодина спрема једну велику акцију за оне који нису ушли у брак - септембра месеца ће на море послати преко 1000 младих људи који имају преко 38 година.

Јагодина је једини град у Србији који није повећевао цену услуга у вртићу, истакао је градоначелник Марковић, и неће је повећавати све док се плате не повећају и буду као што су европске. На крају обраћања он захвалио се васпитачима, за које родитељи малишана имају само похвале и додао да ће и даље у Јагодини брига о деци и младима бити на првом месту.

„У свету бајки и прича“ назив је приредбе која је ове године окупила 420 предшколаца. Ни деца из сеоских средина које припадају граду Јагодини нису запостављена. За њих Вртић сваке године организује Спортску олимпијаду која ће ове године бити одржана у јуну.

Коментари
0
73

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 9 - 1 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже