најактуелније:

У циљу развоја и унапређeња пољопривредне производње, Скупштина града Јагодине је пољопривредним произвођачима из Јагодине, омогућила коришћење бескаматних кредита код Комерцијалне банке а.д. и Банке Интеса а.д.. Укупне трошкове камате и обраде кредитног захтева, сносиће град Јагодина. | Скупштина града Јагодине, расписује конкурс за радно место менаџер у локалној самоуправи града Јагодина. Услов је да кандидат има минимум VI степен стручне спреме и обавезно знање енглеског језика. Ваш CV са фотографијом можете слати на e-mail адресу kabinet.jagodina@gmail.com | Скупштина града Јагодине је у циљу развоја привреде, омогућила привредним субјектима који своју делатност обављају на територији града Јагодине коришћење краткорочних кредита код Комерцијалне банке а.д., АИК банке а.д., Банке Интеса а.д. и Societe General банке, за које ће се трошкови камате плаћати из буџета града Јагодине. |

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

27.Април 2011
250 јагодинских пензионера бесплатно отпутовало у Грчку

Прва група јагодинских пензионера, њих 250, борави три дана у грчком летовалишту Литохоро о трошку и у организацији Скупштине града Јагодине. Програм бриге јагодинске локалне самоуправе за све становнике града Јагодине реализује се и овим несвакидашњим путовањем у Грчку.

Пензионере је испратио и пожелео срећан пут Ратко Стевановић, председник Скупштине града, који је том приликом рекао:

„Јагодинска локална самоуправа незаобилазно се увек окреће својој најстаријој популацији, пензионерима. Вечерас присуствујемо једној јединственој и специфичној активности локалне самоуправе, да своје најстарије суграђане шаље на грчко море, при чему локална самоуправа сноси све трошкове превоза, смештаја и исхране. Вечерас испраћамо око 250 наших најстаријих суграђана, а предвиђено је да око 800 пензионера борави у Грчкој по три дана у елитном и ексклузивном хотелу у месту Литохоро у Грчкој.

Ако се има у виду висина примања најстарије популације путовање које локална самоуправа организује од великог је значаја. Да би и ово као и сва претходна путовања у земље Европске уније разних делегација из Јагодине, протекло беспрекорно, са пензионерима из Јагодине пут Грче кренули су и преводиоци, водичи и медицинско особље, које ће у сваком тренутку бринути о здрављу путника.

Коментари
0
122

Оставите коментар

Пре слања унесите тачан резултат у поље: 3 * 4 =
аква парк
зоо парк
фото галерија
видео галерија
Музеј воштаних фигура
Музеј наивне уметности
туристичка организација
културни центар
фестивал “дани комедије”
књига утисака
емаил листа
друштвене мреже